Rămâi conectat

Actualitate

ALEGERI PARLAMENTARE 2020| Filosoful Mihai Șora a votat la vârsta de 104 ani: „Dacă ai 18 ani sau 100+, mergi la vot, om bun”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mihai Șora, filosoful și eseistul timișorean, a votat astăzi, la vârsta de 104 ani, îndemnându-i pe români să își facă această „bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi împotriva nelegiuirilor unor politicieni pe care nu i-ai ales tu”.

 Citește: REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2020, EXIT POLL ora 18

Filozoful şi eseistul timişorean Mihai Şora a spus pe Facebook, duminică dimineața, că a votat „cu încredere și speranță, cu gândul la țara mea și la viitorul oamenilor ei”, conform Mediafax.

El a postat pe rețeaua de socializare și o fotografie în care se vede că ștampila cu „Votat” este așezată „cu susul în jos”.

„Dragi prieteni, constat că, de data aceasta, rotocolul cu „Votat“ stă cocoțat cu susul în jos, făcând notă discordantă printre toate celelalte. Ceea ce nu poate fi decât un semn bun, dacă ne gândim cum au mers lucrurile în țara noastră până astăzi. Răcit-cobză sau cu un picior scrântit (#metoo), pe bicicletă ori patine cu rotile, în zori de zi ori la amiază, dacă ai 18 ani sau 100+, mergi la vot, om bun. Fă-ți această bucurie-datorie acum, ca să nu ai a ieși pe străzi, în toiul iernii, să protestezi împotriva nelegiuirilor unor politicieni pe care nu i-ai ales tu”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Filozoful Mihai Şora a împlinit în luna noiembrie 104 ani.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii ar putea plăti ”TAXĂ pe SOARE”. Au fost montate contoare. Ce spune Guvenul? În ciuda asigurărilor din partea Guvernului, că nu va introduce așa numita “taxă pe soare”, ANRE a pregătit infrastructura pentru taxarea autoconsumului pe banii prosumatorilor. Ca să poți obține certificatul de racordare ca prosumator este nevoie să adaugi suplimentar un tablou […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea