Ziarul Unirea

ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Ion Dumitrel: Colegiul Aiud – Ocna Mureş are nevoie de un deputat de-al locului!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA 2012 Ion Dumitrel: Colegiul Aiud – Ocna Mureş are nevoie de un deputat de-al locului!

Experienţa de viaţă ne-a arătat, fiecăruia dintre noi, că este foarte important, atunci când ai o problemă, să ai pe cineva de-al tău, de lângă tine, care să te sprijine. Doar cei asemeni ţie ştiu cel mai bine cum să te ajute şi, mai important, doar ei sunt dispuşi să te ajute!
Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul comunităţilor, atunci când e vorba de reprezentarea lor politică în Parlament. Este important pentru fiecare comunitate să fie reprezentată la nivel politic de oamenii din mijlocul său, de oameni de-ai locului, pe care îi interesează viitorul celor ce i-au propulsat în Parlament.
Sorin Bumb este născut şi crescut în Aiud, este un om al locului care cunoaşte toate problemele zonei Aiud-Ocna – Mureş – Târnava Mică şi care, de mai bine de patru ani, de când lucrează în administraţia judeţeană, a fost mereu prezent în mijlocul oamenilor.
Îl cunosc bine pe Sorin Bumb şi ştiu că este un om devotat oamenilor. La fel ca mine şi primarii din acest colegiu ştiu că Sorin Bumb va fi alături de ei din funcţia de parlamentar, aşa cum a fost şi din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Sorin Bumb a clădit o legătură solidă cu administraţiile locale din acest colegiu, cu primarii şi va menţine această legătură şi după ce va merge la Bucureşti, în Parlament, pentru că este un om devotat, care pune suflet în ceea ce face şi căruia îi pasă de locurile din care se trage.
Pentru alţii Colegiul Aiud – Ocna Mureş nu reprezintă decât statistică: nişte voturi care te pot duce în Parlament unde, patru ani de zile, nu o să te deranjeze nimeni, după cum s-a văzut deja. Unii candidează aici împinşi de jocuri politicianiste murdare, de bătălii de culise, impuşi de la centru. Alţii, care nu şi-au găsit locul niciunde până acum şi care au schimbat crezurile precum hainele, încearcă acum să amăgească votanţii din Aiud-Ocna Mureş crezând că pot obţine o statistică favorabilă.
Pentru Sorin Bumb, însă, Colegiul Aiud-Ocna Mureş înseamnă acasă. El nu candidează aici din pură întâmplare ci candidează pentru oameni, pentru semenii săi. De mai bine de patru ani de zile el a lucrat pe această zonă şi acum vrea să-şi continue munca din Parlament, pentru oamenii alături de care a crescut, pentru locurile din care vine.

ELIT

Ion DUMITREL,
preşedintele Consiliului Judeţean Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 Comentarii

Gogomanul 12 noiembrie 2012 at 11:21

„El nu candidează aici din pură întâmplare ci candidează pentru oameni, pentru semenii săi.” – citat din Dumitrel.
Adica cum coane, candideaza si pt oameni si pt semenii sai? Da cine sunt semenii sai, porci, boii, nu tot oamnenii? O fi vreun fel de extraterestru si noi nu ne-am dat seama?
Sper sa-l voteze doar semenii lui, care sunt mai putini decat oamenii, indiferent care-i sunt acestia…

gigi 12 noiembrie 2012 at 11:44

Bumb merita sa ajunga deputat deoarece a ajutat multi oameni necajiti cand era vicepresedinte la CJ

Besnik 12 noiembrie 2012 at 11:54

Exact cum are nevoie judetul Alba de un om „de-al locului” pe Dumitrel asa are nevoie si Aiud si Ocna Mures

ion 12 noiembrie 2012 at 11:55

un candidat bun ,merita votat

Costel* 12 noiembrie 2012 at 12:33

Zacusca s-a facut acum o luna iar ARD-eii gogosari nu mai prezinta interes. Sunt deja patati si plini de tot felul de boli.

ionel 12 noiembrie 2012 at 14:14

Mistocarule!!!

sticluta 12 noiembrie 2012 at 14:32

Dar vinul pentru Coclici inca fierbe, o sa fie numai bun pentru o beuta in seara de 9 decembrie cand isi va inneca amarul…infrangerii.

Parerea mea... 12 noiembrie 2012 at 14:29

Consider ca e cel mai potrivit pe acest colegiu si l-as vota garantat. O singura nemultumire am la el,putea sa se bata pt primaria Aiud si poate reusea mai multe pentru aiudeni din aceasta pozitie…in rest, sa fim seriosi, ce a facut Coclici pt Aiud? ZERO absolut!!! Nici o treaba cu aceasta zona si 9 oameni din 10 pe care ii intrebi nu stiu ca acest om i-a reprezentat 4 ani…de ce? ” a realizat prea multe!!!”

aiudean 12 noiembrie 2012 at 14:57

Bumb putea pe sărăcia la primărie! Conform rationamentului pe Pereș nu il votăm că nu e de-al locului.

victor 12 noiembrie 2012 at 19:22

Atunci cel mai bine ar fi fost ca Dumitrel sa fi candidat la el in Dolj si sa ne lase pe noi in pace.

radu 12 noiembrie 2012 at 20:29

un om deosebit ,merit votul nostru

Ovidiu 12 noiembrie 2012 at 20:54

Si tu esti frumos, tare fain esti! Oameni seriosi si frumosi nu gasiti sa tragetzi in thip in ziar?

Adrian Gota 13 noiembrie 2012 at 8:28

BUN, foarte bun d-ul Bumbu, candidat pentru colegiul Bufa-Budu!Succesuri!Germatch

Parerea mea... 13 noiembrie 2012 at 9:56

Aiudeanule…zi-mi ce a facut Josan pt tine in 8 ani? Absolut nimic, sau a facut ceva…te-a saracit complet! Mai rau de asa nu se poate oricine ar fi venit la primarie in locul lui. Sa fi sanatos!

aiudean 13 noiembrie 2012 at 16:03

Josan a facut mult prea puțin pentru Aiud dar asta nu înseamnă neapărat că Bumb ar fi fost mai bun.

Comentariile sunt oprite