Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Ion Dumitrel: Colegiul Aiud – Ocna Mureş are nevoie de un deputat de-al locului!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA 2012 Ion Dumitrel: Colegiul Aiud – Ocna Mureş are nevoie de un deputat de-al locului!

Experienţa de viaţă ne-a arătat, fiecăruia dintre noi, că este foarte important, atunci când ai o problemă, să ai pe cineva de-al tău, de lângă tine, care să te sprijine. Doar cei asemeni ţie ştiu cel mai bine cum să te ajute şi, mai important, doar ei sunt dispuşi să te ajute!
Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul comunităţilor, atunci când e vorba de reprezentarea lor politică în Parlament. Este important pentru fiecare comunitate să fie reprezentată la nivel politic de oamenii din mijlocul său, de oameni de-ai locului, pe care îi interesează viitorul celor ce i-au propulsat în Parlament.
Sorin Bumb este născut şi crescut în Aiud, este un om al locului care cunoaşte toate problemele zonei Aiud-Ocna – Mureş – Târnava Mică şi care, de mai bine de patru ani, de când lucrează în administraţia judeţeană, a fost mereu prezent în mijlocul oamenilor.
Îl cunosc bine pe Sorin Bumb şi ştiu că este un om devotat oamenilor. La fel ca mine şi primarii din acest colegiu ştiu că Sorin Bumb va fi alături de ei din funcţia de parlamentar, aşa cum a fost şi din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Sorin Bumb a clădit o legătură solidă cu administraţiile locale din acest colegiu, cu primarii şi va menţine această legătură şi după ce va merge la Bucureşti, în Parlament, pentru că este un om devotat, care pune suflet în ceea ce face şi căruia îi pasă de locurile din care se trage.
Pentru alţii Colegiul Aiud – Ocna Mureş nu reprezintă decât statistică: nişte voturi care te pot duce în Parlament unde, patru ani de zile, nu o să te deranjeze nimeni, după cum s-a văzut deja. Unii candidează aici împinşi de jocuri politicianiste murdare, de bătălii de culise, impuşi de la centru. Alţii, care nu şi-au găsit locul niciunde până acum şi care au schimbat crezurile precum hainele, încearcă acum să amăgească votanţii din Aiud-Ocna Mureş crezând că pot obţine o statistică favorabilă.
Pentru Sorin Bumb, însă, Colegiul Aiud-Ocna Mureş înseamnă acasă. El nu candidează aici din pură întâmplare ci candidează pentru oameni, pentru semenii săi. De mai bine de patru ani de zile el a lucrat pe această zonă şi acum vrea să-şi continue munca din Parlament, pentru oamenii alături de care a crescut, pentru locurile din care vine.

Ion DUMITREL,
preşedintele Consiliului Judeţean Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea