Rămâi conectat

Curier Județean

Alegeri locale în siguranță, în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Afacerilor Interne a luat toate măsurile pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică, pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor locale.

În judeţul Alba, peste 1.300 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Obiectivele urmărite în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Pentru protecţia celor 440 de secţii de votare pentru alegerile locale, au fost repartizaţi 403 poliţişti, 275 de jandarmi şi 202 de lucrători pentru situaţii de urgenţă.

Peste 180 de poliţişti, se vor afla în stradă şi vor acţiona, fie individual, fie alături de jandarmi, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 111 poliţişti, constituiţi în 21 de echipe operative.

A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 137 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care vor fi în permanenţă pregătiţi să acţioneze, dacă situaţia operativă o va impune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Apă cu porția pentru locuitorii din mai multe zone din Alba, în plină perioadă de caniculă. Programul de furnizare, actualizat de APA CTTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă cu porția pentru locuitorii din mai multe zone din Alba, în plină perioadă de caniculă. Programul de furnizare, actualizat de APA CTTA Locuitorii din mai multe zone din Alba primesc apă cu porția, în plină perioadă de caniculă. AP CTTA Alba a actualizat programul de furnizare. Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea