Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ALEGERI LOCALE 2016. Ion Dumitrel (PNL): Ne pregătim să câștigăm peste tot în Alba. Avem o competiție spectaculoasă în partid

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Național Liberal se pregătește să câștige, la alegerile locale din mai 2016, în toate cele 78 de localități din județul Alba, a declarat, vineri, la radio Unirea FM, președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel.

Ion Dumitrel02Cu 9 luni înainte de alegerile locale, prim-vicepreședintele PNL Alba a precizat că există 15-16 localități unde mai trebuie stabiliți candidații. Acesta a precizat că PNL, respectiv fostul PDL, va oferi candidați serioși care știu ce înseamnă lucrul bine făcut.

Dumitrel a admis, fără a nominaliza, că există primării unde va fi foarte dificil să câștige. ”Nu mă întrebați unde sunt că le știți”. Una dintre localitățile la care s-ar fi referit Dumitrel este comuna Ciugud, unde primarul Gheorghe Damian se află la al treilea mandat, fiind apreciat de comunitate pentru investițiile derulate, majoritatea prin accesarea fondurilor europene.

Ion Dumitrel a spus că la Aiud sunt analizați 5-6 candidați, după ce primarul Horațiu Josan (PNL) a anunțat că nu va mai candida.

O altă miză este primăria orașului Câmpeni, după ce, în 2014, Ioan Călin Andreș a migrat la PSD, fără să-și piardă mandatul, profitând de OUG 55, iar PNL Alba a rămas fără administrarea celui mai mare oraș din Munții Apuseni.

”Vrem să facem o competiție corectă, cinstită, respectându-ne adversarii. Am început pregătirea pentru alegerile locale cu vreo jumătate de an înainte de a se decide conducerea centrală a partidului. PNL va avea, în perioada 2016-2020, peste 70 de primari din cei 78 din Alba”, a conchis fostul coordonator ACL Alba al campaniei pentru alegerile prezidențiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea