Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alegeri la CMD Alba, Dr. Gheorghe Mureşan, pentru a treia oară în fruntea medicilor dentişti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

dr muresan gheorgheDoctorul Gheorghe Mureşan reales în fruntea medicilor dentişti din județul Alba

Performanțele obţinute în activitatea desfăşurată în cel de-al doilea mandat pentru medicina stomatologică județeană de către dr. Gheorghe Mureşan l-au recomandat pe distinsul medic ca principal candidat la funcția de președinte al Colegiului Medicilor Dentişti Alba (CMD), el fiind reales recent în fruntea medicilor dentiști din județ pentru încă 4 ani.

Dr. Gheorghe Mureşan a ținut să le mulțumească tuturor colegilor pentru votul și încrederea acordate, având în vedere că oricare dintre cei 14 medici dentiști din Consiliul Judeţean al Colegiului Medicilor Dentiști Alba ar fi putut fi ales de către membrii acestui for în funcția de președinte. Dr. Gheorghe Mureșan a declarat că din noul Birou Executiv al CMD Alba vor face parte atât colegi cu experiență, cât și tineri: vicepreședinții dr. Mariana Dulcea şi dr. Cristian Cuibus (un medic tânăr cu dublă licență: în medicină generală și medicină dentară, specialist în chirurgie maxilo-facială) și secretarii dr. Emilia Pană și dr. Ioan Sava.

„După ce în vechiul mandat am reușit să amenajăm și să inaugurăm noul sediu al CMD Alba, aflat la demisolul fostei Policlinici Stomatologice din centrul municipiului Alba Iulia, pentru noul mandat avem 3 obiective importante: având în vedere creșterea frecvenței cariei dentare până la 99% în rândul populației, intenționez sensibilizarea autorităților centrale pentru elaborarea și implementarea unui program național de profilaxie a cariei dentare, care să fie coordonat de Ministerul Sănătății și finanțat prin intermediul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, rezolvarea cazurilor sociale prin Cabinetul Stomatologic de Urgență și Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, precum și o implicare mai activă a CMD Alba în relația de colaborare cu instituțiile publice deconcentrate”, a declarat dr. Gheorghe Mureșan, proaspăt reales pentru al treilea mandat în fruntea medicilor dentiști din județul Alba. Felicitări și mult succes în activitate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea