Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Ionuţ Stan împrumutat de Dinamo la Oţelul Galaţi *Fundaşul ex-unirist are şansa să debuteze în Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaşul albaiulian Ionuţ Stan a fost împrumutat pentru un sezon de la Dinamo la Oţelul Galaţi, în cadrStan Ionut Otelul Galatiul unei mutări ce-i mai include pe „câinii” Kraus şi Velici. Apărătorul ce va împlini 20 de ani în 12 august a ajuns în „Groapă” în toamna precedentă, a evoluat la echipa secundă, iar în retur a evoluat la Fortuna Poiana Câmpina cu care a promovat în Liga a 2-a.

Este o oportunitate pentru mine să joc pe prima scenă, să intru în circuitul unei formaţii de Liga 1. Sper să fie un pas înainte în carieră„, a afirmat apărătorul ce a început la Rival Alba Iulia şi apoi a trecut la FC Unirea Alba Iulia.

*2013, an zbuciumat

Ionuţ Stan a avut un an zbuciumat în 2013, cu pregătire începută cu FC Vaslui (cu care a şi semnat), revenire la Alba Iulia, iar după încheierea junioratului, oferte de la prim divizionarele Pandurii Tg. Jiu, sau Concordia Chiajna (cu care s-a şi antrenat). Dezamăgit de neconcretizarea transferurilor respective, longilinul apărător s-a întors acasă, a intrat la facultate şi se pregătea să renunţe la fotbal. Până la urmă, acesta a ajuns în curtea lui Dinamo, în toamnă şi a parafat înţelegerea cu gruparea din capitală.

*Alba are 10 reprezentanţi în elită

Doi antrenori, Cornel Ţălnar (principal la FC Braşov) şi aiudeanul Bodgan Andone (secund la Concordia Chiajna), alături de jucătorii N. Stanciu (Steaua), Selagea (Rapid), I. Neag („U” Cluj), fostul unirist Bucurică (Concordia), C. Cristea (FC Braşov), Fl. Ilie (Gaz Metan Mediaş), Mincă (CFR Cluj) şi I. Stan (Oţelul Galaţi) sunt reprezentanţii Albei în Liga 1 în actuala ediţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea