Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Dinu Moldovan, erou în Spania! Cinci intervenţii senzaţionale, în Cupa Spaniei, în poarta Ponferradinei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul albaiulian Dinu Moldovan a fost titularizat joi seara de antrenorul Manolo Diaz în poarta Ponferradinei, echipă din liga secundă spaniolă, în turul cu Eibar, din șaisprezecimile de finalDinu Moldovan Ponferradina 2ă ale Cupei Spaniei, goalkeeperul din Cetatea Marii Uniri având o prestaţie la superlativ. Portarul român în vârstă de 25 de ani a reușit performanța zilei, fiind unul dintre cei mai buni de pe teren în victoria cu 3-0 a echipei sale.

În minutul cinci al disputei, Moldovan a avut prima intervenție inspirată, blocând șutul lui Hajrovic, din careu. Apoi românul a avut o paradă de zile mari la execuția lui Verdi, din minutul 23.

La 14 minute după reluare, Moldovan a fost din nou salvator pentru echipa sa, respingând lovitura de cap a lui Verdi, singur cu portarul român.Trei minute mai târziu, același Verdi avea să șuteze cu dreptul, din apropiere, dar Moldovan a reușit să respingă cu piciorul, în corner.

Asaltul a continuat la poarta gazdelor și în minutul 20 al reprizei secunde Hajrovic l-a pus din nou la încercare pe Moldovan, care a respins șutul acestuia din careu. După alte zece minute, a urmat încă o intervenție sigură la o lovitură liberă executată de Verdi, de la 20 de metri.

Scorul final a fost 3-0 pentru Ponferradina, după golurile reușite de Djordjevic, minutul 11, Jebor, minutul 26, și Khomchenovskiy, minutul 53.

Sursa: digisport


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea