Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Bogdan Lazăr, numit, oficial, secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Bogdan Lazăr, președintele Tineretului ALDE Alba, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, printr-o decizie a premierului României, Mihai Tudose.

Decizia a fost publicată miercuri, 1 noiembrie, în Monitorul Oficial.

Bogdan Lazăr, în vârstă de 28 de ani, este președintele Tineretului ALDE Alba de doi ani. El este absolvent de Drept și lucrează la Prefectura Alba, fiind secretarul cancelariei. De asemenea, este unul dintre cei mai vechi membri ai acestei organizații politice, fiind inițial membru al PLR, care a fuzionat cu PC, noul partid numindu-se ALDE.

În luna mai a acestui an, Bogdan a fost ales și vicepreședinte în Biroul Permanent Național al Tineretului Liberal Democrat.

În cadrul unei conferințe de presă, președintele organizației de tineret ALDE la nivel național, Claudiu Daniel Catana, prezent la Alba Iulia alături de ministrul energiei, Toma Petcu, a declarat:

“A contribuit la construirea organizației de tineret înca din anul 2014. Ne dorim ca în viitorul apropiat să devenim una dintre cele mai bune organizații de tineret dintre toate partidele din România.

Bogdan Lazăr este unul dintre persoanele susținute de organizația TLD pentru ocuparea unei poziții de secretar de stat, datorită implicării, devotamentului și performanței politice de care a dat dovadă atât la nivel local, cât și la nivel național”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea