Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Albaiulianul Bogdan Lazăr, la CSU Alba Iulia, împrumutat de la Farul Constanța | A plecat și Andrei Vasinc, în Arad, la Gloria Lunca Teuz Cermei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Bogdan Lazăr, la CSU Alba Iulia, împrumutat de la Farul Constanța, dar a plecat și Andrei Vasinc, în Arad.

CSU Alba Iulia a realizat două achiziții, mutări menite să contrabalanseze plecarea lui Al. Giurgiu, care a semnat cu CSM Unirea Alba Iulia.

De asemenea, albaiulianul Bogdan Lazăr, ce aparține de Farul Constanța, a acceptat propunerea formației universitare și va juca în premieră, ca senior, la o echipă din județul natal. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani, ce poate evolua atât apărător central, cât și în flancul stâng al defensivei, a fost legitimat în ultima jumătate de an la FC Argeș, unde nu a jucat însă decât un meci, în runda inaugurală a eșalonului secund, când antrenor al piteștenilor era… Alexandru Pelici. Un obișnuit al loturilor naționale de juniori, jucătorul are două prezențe pe prima scenă, în 2020, pentru Farul Constanța, la clubul lui Gheorghe Hagi ajungând la vârsta de 13 ani, după ce jucase la Unirea Alba Iulia și Europa Alba Iulia.

Ivorianul Vital Ali Ouedraogo va evolua în primăvară la divizionara terță CSU Alba Iulia, fiind împrumutat de CFR Cluj, formație cu care gruparea din Cetatea Marii Uniri are o colaborare începută în vară, iar în această perioadă mai poate direcționa fotbaliști către divizionara terță albaiuliană. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a jucat în prima parte a stagiunii la Sănătatea Cluj, ajungând în România la mijlocul anului trecut, venit din Burkina Faso. Astfel, contingentul fotbaliștilor din Coasta de Fildeș aflat sub comanda lui Bruno Vienescu numără tot 4 nume, respectiv Niakate, Kouadio, Cisse și ultimul venit Ouedraogo, asta după ce Serebe a revenit la CFR Cluj (a jucat 3 minute în confruntarea de la Botoșani).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Modificările continuă în efectivul grupării albaiuliene, ce s-a despărțit recent de atacantul Andrei Vasinc (31 de ani). Acesta a evoluat un an pentru CSU Alba Iulia, venind din Malta, și acum a preferat să plece în Arad, la Gloria Lunca Teuz-Cermei. În prima parte a campionatului, jucătorul și-a trecut în cont două reușite sub comanda lui Bruno Vienescu.

Foto: FC Argeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea