Rămâi conectat

Sport

Albaiulianca Iris Axintie, convocată la lotul României de baschet Under 16

Dan HENEGAR

Publicat

în

Baschetbalista albaiuliană Iris Axintie a fost convocată la lotul României Under 16, fiind în premieră solicitată pentru o acțiune a unei echipe naționale.

“Tricolorele”, pregătite de un staff coordonat de Svetlana Simion și format din Norbert Kovasch, Mihai Căprărescu și Florian Năstase, au în această perioadă un cantonament centralizat la Pitești, pentru o selecție națională, la care participă 25 de jucătoare.

“Este o jucătoare talentată, serioasă și muncioare și merită această convocare. Face parte din generația regretatului Nicușor Marcu, cel care a descoperit-o și a îndrumat-o, eu preluându-i din mers munca în urmă cu un an și jumătate”, a spus George Lăncrănjan, cel care a colaborat cu talentata baschetbalistă și la turneul final al Campionatului Under 16.

Iris Axintie acoperă mai multe poziții, în prezent evoluează pe postul de extremă, iar sub comanda lui George Lăncrănjan a devenit campioană națională la ONSS cu echipa LPS Alba Iulia, fiind desemnată MVP-ul turneului final. Se pregătește în orașul natal și joacă în cadru organizat la ACS Gladiuus Tg. Mureș, participând doar la meciuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Optimum Alba Iulia și GT Sport, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil, s-au unit!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Optimum Alba Iulia și GT Sport Alba Iulia, două cluburi de mare tradiție în fotbalul juvenil și-au strâns mâna pentru Alba Iulia. Din 8 iulie 2024 se pregătește Un cadru OPTIM pentru performanță! Optimum Alba Iulia si GT Sport, două dintre cluburile cu cea mai mare rezonanță din fotbalul albaiulian au hotărât să-și unească destinele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea