Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA IULIA: Sancţionaţi pentru că au transformat un parc de joacă în hotel şi bar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În urma unor sesizări adresate în scris Poliţiei Locale Alba Iulia, poliţiştii au acţionat duminică 22 septembrie, în zona parcului de joacă situat în preajma blocului 33 de pe str. Vasile Goldiş. La faţa locului, au fost depistate trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care nu-şi justificau prezenţa în zonă.

Aceștia consumau băuturi alcoolice şi aruncaseră diverse ambalaje şi resturi alimentare pe jos, fapte ce sunt sancţionate de legea 61/1991 privind normele de convieţuire socială şi ordine publică şi hotărârea de consiliu local ce reglementează buna gospodărire a municipiului Alba Iulia.

Cei trei au fost sancţionaţi potrivit legii şi, mai mult, au fost puşi să aducă la starea iniţială domeniul public. Mai pe româneşte, asta înseamnă că au fost puşi să adune toate gunoaiele împrăştiate în zonă. După ce s-au luat măsurile de mai sus, petrecăreţii au fost trimişi fiecare la casa lui”, spune Marius Ardelean, purtător de cuvânt al Poliției Locale Alba.

În aceeaşi zonă au mai fost depistate alte două persoane care au transformat în „spaţiu de odihnă” domeniul public unde sunt amplasate pubelele unui magazin. Cei doi s-au dovedit a avea domiciliul în comuna Hopârta, sat Silivaş, jud. Alba. Ca urmare, au fost ridicaţi din zonă şi somaţi să părăsească municipiul Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea