Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia putea trece în scenariul GALBEN, în urmă cu o săptămână. Alexandru Sinea: Încă din 27 aprilie, DSP Alba a solicitat CJSU înscrierea pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Direcția de Sănătate Publică Alba a solicitat încă din data de 27 aprilie înscrierea pe ordinea de zi a proiectelor în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pentru analiza incidenței Municipiului Alba Iulia, la acea dată fiind de 2,96/1000 de locuritori.

„Încă din data de 27.04.2021 DSP Alba a solicitat CJSU înscrierea pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre conform analizei incidenței transmise la acea data, când Alba Iulia era la 2,96/1000 de locuitori conform adresei anexate.

Convocarea CJSU nu intră în atribuțiile DSP, iar interpretarea Hotărârilor de Guvern nu face parte din obiectul instituției noastre.

Trecerea dintr-un scenariu in altul a unei localități se face prin hotărâre CJSU in baza analizei incidenței transmisă de DSP, analiza transmisă zilnic cu celeritate.

Nu accept și nu voi accepta vreodată ca instituția pe care vremelnic o conduc sau colegii din DSP sa fie implicați in scandaluri mediatice pentru chestiuni care nu țin de obiectul activității specifice, mai ales ca DSP se concentrează sa își indeplinească atribuțiile proprii cu profesionalism in interesul sănătății publice”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea