Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană, promovată de 1 Decembrie în Parcul Unirii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Susţinătorii proiectului Alba Iulia 2020 Capitală Culturală Europeană au fost prezenţi ieri, de 1 Decembrie,  în mijlocul românilor care au sărbătorit Ziua Naţională la Alba Iulia. Tinerii ai împărţit fluturaşi ce conţineau principalele argumente în favoarea acestui proiect, baloane şi au mărşăluit cu un banner prin parcul Unirii din Alba Iulia. În mai multe locuri din parc, tinerii au fost aplaudaţi de trecătorii care şi-au arătat deschiderea pentru acest proiect. Au fost prezenţi preşedintele interimar a Comitetului de Iniţiativă, Radu Tudoran, purtătorul de cuvânt George Cornel Comşa, Florin Roman şi Simone Albani însoţiţi de foarte mulţi tineri.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, prezent şi el ieri la Alba Iulia, a spus despre acest proiect că :”Este o iniţiativă frumoasă pe care o vom sprijini cu toţii. Şi cred că va fi o mare bucurie pentru toţi românii ca această Capitală de Suflet, a Unirii, a României să capete şi acestă demnitate de Capitală Culturală Europeană”. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea