Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest 2017: Peste 65.000 de euro din sponsorizări, pentru cel mai aşteptat eveniment de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Fest – Zilele Orașului – unul dintre cele mai așteptate evenimente din Alba Iulia, care este planificat pentru perioada 2-4 iunie, a ajuns în ultimii ani să se transforme într-un adevărat festival, trecând demult graniţele locale şi regionale.

Punctul de plecare al Alba Fest se găseşte undeva prin 2011, când a început şi schimbarea radicală a acestui eveniment, care la vremea aceea se numea încă Zilele Oraşului. Din acel an lumea a început să simtă altfel acest eveniment, iar Alba Fest a trecut graniţa regională şi locală, devenind un must-be la scară naţională.

“Suntem astăzi prezenţi cam peste tot în România, prin tot felul de parteneriate media, ceea ce prevesteşte ce se va întâmpla la Alba Iulia în perioada 2-4 iunie. Alba Fest s-a transformat într-un veritabil festival”, a precizat Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al primăriei Municipiului Alba Iulia, la radiounirea fm.

Citeşte şi: PROGRAMUL pe zile al ALBA FEST 2017. Concerte Smiley, Loredana, Damian&Brothers, dar și târg de sclavi, animație stradală și spectacol de artificii

Plasată pe axa Cluj-Napoca – Sibiu, Alba Iulia a ajuns să însemne ceva pe harta evenimentelor regionale şi naţionale. Totodată, festivalul este o ocazie pentru oraş, în plină vară şi sezon turistic, de a atrage foarte multă lume de peste tot. Este evenimentul cel mai important din punct de vedere al manifestării intereseului pentru oraş.

În momentul de faţă, festivalul a depăşit 65.000 de euro din sponsorizări, la un buget estimat la 100.000 de euro. Sponsorizările reprezintă mai ales cota de participare a celor care fac parte din zona de food şi care plătesc o sumă semnificativă, şi anume 100 de lei/mp. După estimări, încasările din ocuparea domeniului public pentru activităţi comerciale, depăşesc 1 miliard de lei.

„Evenimentul aproape se susţine, în integralitate, singur, din sponsorizări. E o mare mândrie pentru noi că de la an la an, s-au alăturat eforturilor noastre, sponsori importanţi, personaje reprezentative la nivel local, regional şi naţional, din punct de vedere al brand-urilor cu care colaborăm. Avem sponsori foarte importanţi, iar cei care sunt din Alba Iulia sunt constanţi şi ne ajută semnificativ în acoperirea financiară a acestui eveniment care devin din ce în ce mai intens şi mai interesant de la an an”, spun reprezentanţii primăriei.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea