Alba – Braşov 0-2 (0-2), în finala Cupei Regiunilor *Elevii lui Hancăş au ratat trofeul şi Franţa!

Finala Cupei Regiunilor, Alba – Braşov, partidă disputat astăzi, la Buftea a fost adjudecată de echipa de sub Tâmpa, scor 2-0 (2-0) care a câştigat trofeul şi va reprezenta România la turneul final al competiţiei dedicate fotbalului amator, anul viitor, în Franţa. Albaiulienii au avut o bară în minutul 7, prin Cr. Bodea, însă au primit gol la următoarea acţiune, adversarii mărindu-şi avantajul în minutul 32. În actul secund, o a doua bară în contul trupei din Alba, prin Frenţiu (55), conjudeţenii dominând copios repriza, dar n-au avut nici noroc. „N-a fost ziua noastră, n-am avut noroc, normal că există mâhnire deoarece consider că n-am fost sub nivelul adversarului. Repriza a doua am dominat-o în totalitate, ratând alte 4 ocazii mari singur cu portarul. Merită apreciaţi băieţii pentru tot ce au făcut, inclusiv în jocul de astăzi. Părerea mea că am acumulat o experienţă foarte bugată pentru jucători, în plus fotbaliştii selecţionaţi au câştigat un plus de respect pe plan judeţean„, a declarat Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba.

Oponenţii au jucat mai bine actul întâi, noi am fost mai buni în actul secund, care din punctul meu de vedere a fost cel mai reuşit din acest turneu. În finală îţi mai trebuie şi şansă ca să şi câştigi. Regretăm că am pierdut, dar adversarii au avut două ocazii şi au punctat. Sunt convins că fotbaliştii care au făcut parte din acest lot vor avea foarte mult de câştigat la nivelul mentalităţii”, a afirmat antrenorul Alin Hancăş.

INFORMARE COVID-19

*Eşec în cel mai important meci, întâlnire cu „Regele şi Didi Prodan!

Dezamăgire maximă pentru Alba, ce a pierdut întâiul meci în actuala campanie, însă cel mai important, finala ce putea aduce trofeul în judeţ. Cu 5 victorii consecutive şi un singur gol primit, echipa AJF Alba a ratat astfel şansa să bifeze turneul final din Franţa. Fotbaliştii lui Hancăş nu au ratat însă prilejul unor amintiri unice, instantanee foto cu Gică Hagi şi Daniel Prodan, reprezentanţii „Generaţiei de Aur”.

Pentru selecţionata AJF Alba, condusă de trioul Alin Hancăş, Ioan Ilie şi Adrian Bicheşi au jucat: Căt. Ştef – D. Nemeş (74, Baghiu), V. Morariu (46, Chirilă), Borşoi, Căt. Ivaşcu – Frenţiu, Creţiu (46, Cernea), Lungu (90, R. Truşcă), D. Goangă – R. David, Cr. Bodea, rezerve Leba – I. Cristea, Javla. „Din punctul meu de vedere s-au remacat Cătălin Ştef, Romică David, Cristi Bodea, dar toţi componenţii lotului merită aprecieri pentru efortul depus. Din discuţiile cu oficialii FRFm a reieşit că în Franţa vom fi reprezentaţi de o selecţionată alcătuită din fotbalişti de la cele două finaliste, deci cu siguranţă va avea şi Alba 4-5 jucători prezenţi la turneul final„, a mai adăugat Corpodean.

*Grosul de la liderul Industria!

Până la ultimul act, pentru AJF Alba au evoluat 31 de jucători, de la următoarele echipe: *Industria Galda de Jos – 11 (Căt. Ştef, Căt. Ivaşcu, Baghiu, R. Lungu, Cernea, Cioară, Ad. Neag, Creţiu, Cr. Ivaşcu, Birk, V. Morariu)

*Performanţa Alba Iulia – 4 (Frenţiu, Ov. Oltean, Iouraş, Hada);

*Viitorul Sântimbru – 3 (Borşoi, C. Hălălae, E. Hălălae);

*Cuprirom Abrud – 3 (Paşca, R. David, Căt. Nemeş);

*Arena Alba Iulia – 3 (N. Găldean, Dendiu, R. Moga);

*Energia Săsciori – 2 (F. Faur, Cr. Bodea);

*Mureşul Vinţu de Jos – 2 (Javla, Fleacă);

*Rapid Teiuş – 1 (D. Goangă); CS Ocna Mureş – 1 (R. Szabo)

*Inter Ciugud (R. Truşcă)

*CIL Blaj – 1 (C. Tulea).

Dan HENEGAR

2 Comentarii

ABRUDEANU! 23 noiembrie 2013 at 20:42

EI,ROMICA,ITI ADUCI AMINTE CE-TI SPUNEAM?
PACAT DE TINE,DAR NU TE DA BATUT,

patriotul 24 noiembrie 2013 at 11:05

pentru prima participare bravo lor
asa se castiga experienta

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...