Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Ajutoare de stat de 54 de milioane de euro pentru investițiile germane din județul Alba. BOSCH sprijinită cu peste 16 milioane euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Subsidiara din România a companiei germane Bosch urmează să primească un ajutor financiar de la statul român în valoare de 16,6 milioane euro.

Documentul, prin care Bosch Rexroth poate primi acești bani pentru a realiza o nouă investiţie de peste 33 milioane euro în extinderea capacităţilor de producţie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, a fost aprobat vineri de Ministerul Finanţelor.

Prin proiectul anunţat pentru unitatea de la Blaj, judeţul Alba, compania ar urma să aibă contribuţii directe la bugetul de stat şi bugetul local de aproximativ 19 milioane de euro, se arată într-un comunicat transmis de Finanţe.

Bosch Rexroth și-a propus ca până la sfârșitul anului 2015 să recruteze peste 300 de noi angajați, iar la sfârșitul anului 2020 să numere 2000 de angajați. In Blaj, Grupul BOSCH activează din 2007, cu două unități de producție pentru tehnica liniară și o unitate de producție în domeniul automotive, urmând ca în acest an să fie inaugurat un inaugurare Sebes fabrica Daimler STC (3)centru de cercetare și dezvoltare, pentru tehnologia auto. Grupul BOSCH promovează inovația și dezvoltarea, aplicând aceste principii și la nivel individual.

În anul 2014, Star Assembly, subsidiara companiei germane Daimler   din județul Alba a primit pentru realizarea investiției de la Sebeș un ajutor de stat de 37,4 milioane de euro.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Liviu Vârciu alături de Garda Apulum și Dacii Singidavei în Cetatea Alba Carolina. Filmări pentru continuarea filmului „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, la Alba Iulia Filmările pentru continuarea proiectului de suflet a lui Liviu Vârciu, „Zăpadă, Ceai și Dragoste”, au început vineri, în Cetatea Alba Carolina. Prezenți la filmări au fost, pe lângă echipa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea