Rămâi conectat

Actualitate

Aiudean recidivist reținut de Poliție după ce a făcut un scandal monstru într-un bar

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 23 august, intre orele 08.00-13.00, poliţia Municipiului Aiud a organizat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate un număr de 26 de sancţiuni contravenţionale, a fost retras un certificat de înmatriculare şi au fost constate două infracţiuni.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe B.I.D., de 36 de ani, din Aiud, cunoscut cu antecedente penale, care în seara zilei de 22.08.2012, în timp ce se afla în incinta unui local public situat pe strada Stadionului din Aiud, având asupra sa un cuţit, a provocat un scandal şi a spart mai multe sticle de băutură.

 Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al cuţitului, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea