Rămâi conectat

Curier Județean

AIUD: A găsit un telefon uitat într-un bar și l-a băgat în buzunar – acum este cercetat pentru furt

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un tânăr de 23 de ani, din Aiud, este cercetat de polițiștii de investigații criminale pentru furtul unui telefon uitat de o clientă într-un local din municipiu.

După sesizarea prin 112 s-a stabilit că în după amiaza zilei de 7 ianuarie 2014, o tânără în vârstă de 27 de ani  din Aiud şi-a uitat telefonul mobil, în valoare de circa 4.200 de lei, pe un scaun din localul respectiv. La foarte scurt timp s-a întors să-l recupereze însă nu l-a mai găsit, motiv pentru care a anunţat poliţia.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea furtului,  G.A.L., de 23 de ani, din Aiud, de la care s-a reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitei.

Pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea