AIDA – Transport Local primește încă 26.000 de euro de la Consiliul Local Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

vot in CL Alba IuliaConsilierii locali din Alba Iulia au aprobat, în ședința de astăzi, solicitarea făcută de AIDA – Transport Local privind suplimentarea cotizației pe anul 2014. Proiectul de hotărâre a fost contestat de consilierii locali PSD, care au considerat că asociația nu a dat explicații suficiente privind justificarea sumei cerute.

Este vorba despre o sumă de 118.145 de lei (aproximativ 26.000 de euro) reprezentând cheltuieli funcționale ale operatorului de transport (n.r. STP Alba Iulia) conform unei facturi din luna decembrie 2013.

ELIT

Potrivit reprezentantului asociației ”factura definitivă a lunii decembrie pentru anul în curs se întocmește de către operatorul de transport în anul următor, se depune la registratura AIDA-TL la o dată din anul următor (după 25 ianuarie), după terminarea bilanțului (termen de depunere 31 mai), după verificarea tuturor conturilor înscrise în balanță și după certificarea primită după încheierea auditului financiar”.

Suma respectivă a fost deja prinsă în bugetul rectificat aprobat de Adunarea Generală desfășurată în data de 23 iulie a.c., cu participarea președintelui asociației – primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și a membrilor – Dan Doru Pop (din partea comunei Ciugud), Ioan Inacu Popa (primarul comunei Sântimbru), Emil Lupșan (primarul comunei Cricău), Traian Rusu (primarul comunei Ighiu), Teodor Florea (primarul comunei Întregalde) și Flavius Breaz (primarul comunei Mihalț).

Mihail David - 2020

Reamintim că pentru anul 2013, contribuția solicitată de AIDA-TL și aprobată de Consiliul Local Alba Iulia a fost de 18.020.119 lei (aproximativ 4 milioane de euro).

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

4 Comentarii

w1 28 august 2014 at 15:20

Cata ipocrizie… parca Albani Roketi & Co. urlau in 2012 ca la AIDA se intampla fraude majore si cereau constituirea unei comisii… Acum voteaza suplimentarea fraudei ! Va doresc sa traiti bine la toti prostovanii care mai puteti vota cu astfel de oameni fatarnici !

alexandru 28 august 2014 at 16:02

venirea pnl la puterea locala a insemnat mai multi bani pentru stp, pentru pavaje, mai multe petreceri publice , in general mai multe cheltuieli directionate catre pusculitele partidelor.venirea pnl la puterea centrala a insemnat 6 ministri plecati cu doisare penale, unul plecat direct la bulau iar altul salvat in extremis de arestare de un parlament corupt. venirea pnl in parlamentul de dupa 2012 a insemnat o cohorta de tradatorim si penali care acum organizeaza masacrul legilor justitiei.trag concluzia ca pnl e o latrina ascunsa sub o sigla de partid istoric.
PS: intr-o seara am nimerit cu telecomanda pe o televiziune locala, unde ce sa vezi: un domn |” atomic” dupa poreclele primite pe acest forum, ridica in slavi activitatea primarului de alba.mircea badea ar fi fost invidios.m-a apucat instantaneu traditionala criza de fiere si am schimbat canalul.
sa nu uit de consilierul vornic si fascist buglea. nu prea mai razbate vocea lui.a ajuns sub conducerea lui hava…
PS2: intre timp domnul albani r. a uitat de polii de dezvoltare urbana, de podul de la paclisa(ce-am ras la vremea lui), a uitat de sala polivalenta, de investitii si a inceput sa faca copii cu alta romanca decat cea cu care a mai facut.as avea un comentariu rautacios pe tema romancelor de acest gen dar ma abtin .deh invidia ma omoara.
rezumat:platim, platim, platim…
( tot ce am scris e un pamflet, nu vreau sa aduc atacuri de imagine.doamne fereste)

dolfi 28 august 2014 at 17:10

pai draga alexandru, cum crezi tu c-apar materialele promotionale electorale din toate autobusele locale??? nu cad din cer… daca anii trecuti erau plin de oranj, anul asta vor fi pline de alb…

florin 29 august 2014 at 13:34

Folositi serviciile oferite de transportul in comun si astfel contribuiti la reducerea fondurilor alocate pentru STP SA. Restul este politica (vorbe goale).

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...