Rămâi conectat

Politică Administrație

AIDA – Transport Local cere o suplimentare cu 26.000 de euro a contribuției Consiliului Local Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Suma solicitată reprezintă contravaloarea unei facturi neplătite către STP Alba Iulia, din decembrie 2013

dorin nistorConsilierii locali din Alba Iulia vor hotărî, în ședința programată să se desfășoare în data de 28 august a.c., dacă aprobă solicitarea făcută de AIDA – Transport Local privind suplimentarea cotizației pe anul 2014.

Este vorba despre o sumă de 118.145 de lei (aproximativ 26.000 de euro) reprezentând, potrivit directorului asociației, Dorin Nistor, ”cheltuieli funcționale ale operatorului de transport (n.r. STP Alba Iulia) conform unei facturi din luna decembrie 2013”.

Dorin Nistor precizează că suma respectivă a fost deja prinsă în bugetul rectificat aprobat de Adunarea Generală desfășurată în data de 23 iulie a.c., cu participarea președintelui asociației – primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și a membrilor – Dan Doru Pop (din partea comunei Ciugud), Ioan Inacu Popa (primarul comunei Sântimbru), Emil Lupșan (primarul comunei Cricău), Traian Rusu (primarul comunei Ighiu), Teodor Florea (primarul comunei Întregalde) și Flavius Breaz (primarul comunei Mihalț).

Conform bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014, AIDA – Transport Local mai trebuie să primească și suma de 82.593 de lei, reprezentând cota-parte a cheltuielilor de transport pe anul 2012, care trebuie să fie plătite de administrațiile locale ale comunelor care fac parte din asociație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea