Adrian Teban, primarul orașului Cugir, votează în Malta ”cu dorinta de a merge înainte, ghidaţi de valorile care stau la baza UE”

Paul Voicu - Primar 2020

Primarul Cugirului, Adrian Teban, preşedintele PNL Cugir votează la alegerile parlamentare în afara graniței, fiind plecat în delegație oficială în Malta.

Adrian Teban

ELIT

“Voi vota cu dorinta de a merge înainte, ghidaţi de valorile care stau la baza UE, astfel încât ţara noastră să fie un membru predictibil şi stabil în contextul provocărilor şi problemelor cu care se confruntă Europa. România poate fi un actor în noua construcţie europeană, cu condiţia să nu ne întoarcem în trecut, ci să privim înainte, spre viitor”, a transmis Teban.

FOTO: arhiva

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

GIGI 11 decembrie 2016 at 17:04

O declaratie nesimtita data de la un hotel din Malta unde Teban a votat in urna chelnerilor de la un restaurant de renume. Cata nesimtire poate avea acest om . Ne miram ca nu spune cum l-a chemat ambasadorul la dineu sa serbeze ,,victoria”. Ce nerusinat!

S.W.A.T. 11 decembrie 2016 at 17:50

Se plimba,fara rezultate pe banii fraierilor….

mike 11 decembrie 2016 at 19:19

Valorile ce stau la baza -U.E.-??- Hmmmm atunci , volorile Roamesti le arunci la lada de gunoi?? frumos — e.u.- dupa ce ne-a distrus totul —cu acordul cozilor de topor -romanesti — vor sa introduca si homosexualitatea –ca dehhh sunt valori e.u.- si asta tot cu ajutorul cozilor de topor bolnave pshihic–adica -ANORMALI- Contaminat a fost si prezidentul -Iohanis –numindui- pe crestini -Fanatici -religiosi — Prefer o tara –inapoiata dar cu valorile SCRIPTURII- nediluate –altfel ,–sodoma si gomora

S.W.A.T. 13 decembrie 2016 at 17:58

@ GIGI & MIKE…Subscriu la punctele voastre de vedere,dar din PACATE fratilor,lucrurile stau FOARTE RAU=PTR.ROMANIA.MAJORITATEA zombilor spalati pe creieri dorm si nu stiu de ce,am presimtirea ca Romania nu prinde centenarul din 2018 in forma actuala,ca stat.Cat despre GROFUL tEBAN,asta este de cateva mandate,il aleg fraierii,pe povesti si ala bine-mersi uite,huzureste pe banii lor.Vai de ea taraaaa!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...