Rămâi conectat

Politică Administrație

Adrian Teban: La Cugir, fețe bisericești au îndemnat credincioșii să voteze “ortodox”. Am sesizat protopopul!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Adrian TebanAdrian Teban primarul orașului Cugir, a declarat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că a primit mai multe sesizări în legătură cu faptul că la slujbele religioase desfășurate la câteva biserici din Cugir, preoții au uitat de misiunea creștină pe care o au, îndemnând credincioșii să voteze „într-un fel sau altul”, mai precis „să voteze ortodox, pe criterii religioase”.

Mesajul, aparent subtil, ar aminti enoriașilor faptul că în cursa pentru funcția de președinte se află doi candidați de religii diferite, respectiv ortodoxă și protestantă, îndemnându-i să aleagă candidatul PSD.

„Aceste fețe bisericești, care au încălcat în primul rând normele morale și în al doilea rând dispoziția Sinodului BOR de a nu se implica în nici un fel în campania electorală, ar trebui să îi cheme pe PSD-iști la biserică și să îi învețe să nu mai mintă.

L-am sesizat în legătură cu aceste neregului pe protopopul care răspunde de zona noastră și i-am solicitat să i-a măsuri pentru ca aceste lucruri să nu se mai repete. Politica se face la sediul partidelor și nu în biserici. În biserică să se facă religie!”, a declarat Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Construcția noului spital de oncologie și radiologie din Alba Iulia va demara în luna iulie 2024 Pregătirea investiției a durat 4 ani, 2020 – 2024 Construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia reprezintă un pas important în îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din județ. După […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea