Rămâi conectat

Politică Administrație

Adrian Teban: Este primul an de la Revoluție când Uzina Mecanică Cugir a plătit impozit pe profit statului român

Dragoş Suciu

Publicat

în

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, a declarat marți că anul 2014 a fost primul de la Revoluție când Uzina Mecanică Cugir a plătit impozit pe profit statului român.

”Orașul Cugir este unul dintre puținele în care industria de armament funcționează. Este primul an de la Revoluție când Uzina Mecanică Cugir a plătit impozit pe profit statului român. Adică și-a achitat o bună parte din datorii și a plătit impozit pe profit. Este un lucru excepțional și felicit conducerea, respectiv angajații că au reușit să aducă Uzina din nou pe linia de plutire și chiar dacă este o companie de stat au reușit să realizeze profit”, a spus Teban la emisiunea ”În Gardă”, transmisă de Radio Unirea FM

Amintim că executivul a aprobat, în baza unui memorandum, la sfârșitul lunii august 2014, creșterea numărului de angajați și a cheltuielilor aferente la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A.

În luna mai, Guvernul a anulat datoriile istorice ale companiilor din industria de apărare, printre care și cele două fabrici: UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir. Totodată, Ministerul Economiei a impus administratorilor companiilor de stat din domeniul apărării să implementeze un management eficient, astfel încât fabricile de armamanet să facă profit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea