Ziarul Unirea

Adolescent din Alba Iulia reținut pentru furt – A sustras bani, bijuterii și un telefon mobil, din rucsacul unui cetățean american

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În urma activităţilor efectuate de poliţişti din Alba Iulia, s-a reuşit identificarea autorului faptei de furt, comisă în data 3 noiembrie a.c.,  în dauna unui cetăţean american.

Astfel, în sarcina unui minor de 17 ani, din municipiu, s-a reținut faptul că luni dimineața, în jurul orei 9.30, a pătruns în vestiarul unei săli de sport din municipiul Alba Iulia, iar din interiorul unui rucsac a sustras mai multe bijuterii, un telefon mobil şi o sumă de bani.  Prejudiciul cauzat care a fost recuperat în totalitate.

ELIT

Față de minor s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, faptă pedepsită de art. 228 alin. 1, art 229 alin. 1 lit. d din Codul penal, urmând ca în cursul zilei de azi, 07.11.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Tânărul a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro