Rămâi conectat

Actualitate

Administrator de asociaţie de proprietari din Alba Iulia judecat pentru neglijenţă în serviciu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fostul preşedinte al Asociaţiei de Proprietari nr. 51 Ardealul din zona industrială a oraşului Alba Iulia a fost trimis în judecată de procurori pentru neglijenţă în serviciu.

Adriana Haţegan este acuzată că în perioada în care administra această asociaţie, a derulat activităţi ilegale ce au dus la prejudicierea proprietarilor de apartamente. Încă din anul 2010, mai mulţi membri ai asociaţiei au depus plângeri la poliţie, acuzând-o pe Haţegan că a încasat în mod nejustificat bani de la ei şi că nu a plătit facturile către furnizorii de utilităţi.

Vizavi de acuzele care îi erau aduse atunci, preşedinta Asociaţiei Ardealul a declarat acum doi ani, pentru ziarul Adevărul: „Nu sunt vinovată. Actele sunt la verificat. Nu se pune problema de delapidare. Am datorii foarte mari, am restanţieri care nu şi-au mai achitat factura din 2005. Datorită restanţelor, o parte din blocuri au rămas fără apă, ceea ce a nemulţumit locatarii cu plata la zi”.

În asociaţia de proprietari „Ardealul 51 “sunt înscrise 220 de apartamente din 15 blocuri. (B.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea