Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiunile PREBET Aiud au crescut cu 10%, la doar 3 zile de la listarea pe piaţa principală a bursei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cadrul şedinţei din 22 septemnrie 2015, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a aprobat prospectul întocmit în vederea admiterii la tranzacționare pe sistemul alternativ de tranzacționare administrat de BVB a acțiunilor emise de societatea PREBET Aiud.

Prebet AiudTrei zile mai târziu, după anunţul făcut de companie că a primit avizul ASF de a se transfera pe piaţa principală a bursei, acţiunile producătorului de prefa­bri­cate Prebet Aiud au urcat cu 10% până la o cotaţie de 0,244 lei/titlu.

Ac­ţio­nariatul Prebet: Li­viu Hagea (30,8%), aso­ciaţia salariaţilor (16%) și 53% din titluri alți investitori de la bursă.

Anul financiar 2014 a însemnat pentru Prebet Aiud afaceri de 25,4 milioane de lei, cu 6% mai puțin decât în anul precedent.

S.C. PREBET AIUD S.A. este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere.

(B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea