Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune pentru combaterea taximetriei ilegale la Ocna Mureş. Doi “rechini” amendați cu câte 25.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, între orele 08.30-14.00, polițiștii din ocna Mureş au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune de verificare a modului în care se desfăşoară transportul public de persoane în regim taxi.

Potrivit IPJ Alba, “s-a urmărit depistarea şi sancţionarea celor care desfășoară transport public de persoane în mod ilegal dar şi prevenirea accidentelor rutiere datorate nerespectării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, la ora 09.30, pe strada Nicolae Iorga din Ocna Mureş, a fost depistat B.E., de 56 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce efectua activități de taximetrie cu un autoturism, fără a deţine autorizaţie pentru efectuarea transportului public de persoane.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 25.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 55 pct.5 lit. a din Legea 38/2003 iar ca măsura complementară s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare al vehiculului pe termen de 6 luni, în conformitate cu prevederile art. 58 ind.1 pct.1 din același act normativ.

La ora 11.30, pe strada 8 Martie din Ocna Mureş, a fost depistat S.A., de 56 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce efectua activităţi de taximetrie, fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Şi faţă de S.A. a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 55 pct.5 lit. a din Legea 38/2003, cu amendă în valoare de 25.000 lei iar ca măsura complementara s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare al vehiculului pe termen de 6 luni.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea