Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune organizată de poliţiştii rutieri din Alba cu amenzi de peste 47.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orășenești şi cei ai secţiilor de poliţie rurală, au acţionat, marți, 2 aprilie, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare precum şi pentru depistarea şi sancţionarea acelor conducători auto care nu respectă normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost aplicate 327 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 47.170 lei, din care 25 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare. Faţă de 29 de conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere (25 pentru depăşire, două pentru consum de alcool, unul pentru viteză excesivă şi unul pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată).

A  fost constatată de asemenea o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea