Rămâi conectat

Actualitate

Acţiune de prevenire a accidentelor rutiere organizată pe raza municipiului Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Pe raza municipiului Alba Iulia şi a localităţilor rurale limitrofe, a fost organizată ieri o acţiune cu efective mărite, ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de către participanții la traficul rutier.

Polițiștii au depistat 80 de conducători auto care au încălcat normele rutiere, faţă de aceştia fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.750 lei. Au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 3 pentru consum de alcool, 5 certificate de înmatriculare şi a fost constată o infracțiune la regimul rutier.

Încadrul acțiunii, la ora 21.30, pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, a fost depistat B.A., de 20 de ani, din Alba Iulia care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de conducătorul auto, poliţiştii au întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule” .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea