Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune de ecologizare pe Dealul Mamut din Alba Iulia. În 3 ore, voluntarii au strâns peste 80 de saci de deșeuri

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lions Club Alba Iulia a organizat, alături de echipa sportivă de amatori Bicheru, și alți voluntari, o acțiune de ecologizare pe Dealul Mamut, în urma căreia s-au strâns, în doar trei ore, peste 80 de saci de deșeuri de 240 de litri.

Actiune de ecologizare pe Dealul Mamut din Alba Iulia12Peste 20 de voluntari, majoritatea tineri, s-au întâlnit, sâmbătă, de la ora 11.00, în fața Schitului „Sfântul Lazăr” din Alba Iulia, ecologizând pădurea până la poienița din vârful Mamutului.

Potrivit voluntarilor, majoritatea gunoaielor, pet-uri de bere, conserve, resturi alimentare, provin de la persoanele participante la picnicuri sau de la tăietorii de lemne.

Acțiunea a plecat după ce bicicliștii care frecventează zona au observat că pet-urile au ”cucerit” pădurea. Pentru a fi cât mai productivi, voluntarii s-au împărțit în echipe.

Sacii plini s-au lăsat pe cel mai apropiat drum accesibil auto, fiind ridicați, ulterior, de societatea de salubrizare – Polaris M Holding – care operează în Alba Iulia.

Organizatorii, Lions Club Alba Iulia, au pus la dispoziția voluntarilor saci de gunoi și mănuși.

[nggallery id=1178]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea