Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Acțiune a polițiștilor pe DN75, între Lupșa și Baia de Arieș: 75 de autovehicule verificate și amenzi de peste 3.000 de lei aplicate în 4 ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 70 de autovehicule şi au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 martie, între orele 08.00 – 12.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. La acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii Serviciului Rutier Alba.

În cele 4 ore de acţiune au fost verificate 74 de autovehicule şi au fost depistaţi 38 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală.

În total, au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.170 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic. 

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Avertismentul experților despre noua înșelătorie telefonică din România: Ce este metoda „spoofing” Directoratul Național de Securtitate Cibernetăică (DNSC) a emis un avertisment cu privire la o nouă metodă de fraudă care afectează românii. Această schemă implică folosirea unei tehnici cunoscute sub numele de „spoofing”, prin care atacatorii manipulează afișarea numărului de telefon pentru a părea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea