// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acțiune a polițiștilor pe DN75, între Lupșa și Baia de Arieș: 75 de autovehicule verificate și amenzi de peste 3.000 de lei aplicate în 4 ore

Poliţiştii din Baia de Arieş au acționat pe DN 75 pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost verificate peste 70 de autovehicule şi au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 martie, între orele 08.00 – 12.00, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a organizat, pe DN 75, pe tronsonul cuprins între Lupşa şi Baia de Arieş, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. La acţiune, alături de poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, au participat şi poliţiştii Serviciului Rutier Alba.

În cele 4 ore de acţiune au fost verificate 74 de autovehicule şi au fost depistaţi 38 de conducători auto ce circulau cu viteză peste limita legală.

În total, au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.170 lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic. 

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419