Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor în Alba Iulia şi localităţile rurale arondate: Amenzi de peste 13.000 de lei, filtre rutiere și peste 60 de firme verificate, într-o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au verificat, joi, peste 60 de societăţi comerciale ,au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 2 infracţiuni, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc pe raza municipiului şi a localităţilor rurale arondate.

Poltrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie a.c., Poliția Municipiului Alba Iulia şi Secţiile de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos au desfăşurat o acțiune cu efective mărite, ce a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 49 de societăţi specializate în preluarea şi valorificarea deşeurilor feroase, 17 unităţi de cazare şi 12 agenţi de pază, fiind urmărită respectarea legislaţiei ce reglementează aceste categorii de activităţi.

Totodată, pentru creşterea siguranţei circulaţie pe drumurile publice, poliţiştii au acționat în mai multe filtre rutiere şi au controlat, în total, 79 de autovehicule.

Au fost constatate două infracțiuni şi au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 13.330 lei, din care 22 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 25 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

La acţiune au participat 28 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea