Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei a câștigat Cupa Municipiului Reghin | Fobaliștii pregătiți de Florian Brumaru, la Milano Football Festival

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, grupa 2008 a ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei a câștigat a 11-a ediție a Cupei Municipiului Reghin. La competiția fotbalistică Under 10 au luat startul 24 de echipe din județele Mureș, Alba, Bistrița Năsăud, Cluj, Harghita, Brașov și Covasna, repartizate inițial în 4 grupe a câte șase formații (s-a jucat la Reghin și Morăreni). Conjudețenii au evoluat în Grupa C (la Morăreni), obținând rezultatele: 2-1 cu Kinder Sîngerozu de Mureș (marcatori Istrate și Todea), 3-0 cu Mecson Sovata (neprezentare), 4-0 cu Sporting Reghin (Todea și Hudrea – duble), 4-0 cu Odorheiu Secuiesc (Zoicaș și Todea – câte o dublă), 4-0 cu LPS Bistrița (Rădac, Vaida, Hudrea și Zoicaș). În semifinale, la Reghin, ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei Sebeș a trecut de Transilvania Bistrița (a înscris Vaida), iar finala mare a fost o afacere “marca Alba”, victorie, scor 1-0 (reușită Todea), cu Viitorul Aiud. Pe lângă satisfacția câștigării turneului, antrenorul Florian Brumaru a avut și alte motive de bucurie, Sergiu Todea și Tudor Zoicaș fiind desemnați cei mai buni jucători al competiției juvenile. Lotul de jucători: Robert Zdroba (portar), Roberto David, Alberto Vaida (căpitan, născut în 2009), Fabian Rădac, Sergiu Todea, Tudor Zoicaș, Răzvan Istrate, Raul Hudrea și Andrei Ursu. Un rezultat care confirmă că fotbalul din Alba produce, cunoscătorii afirmând că la nivelul acestei categorii de vârstă în județ sunt foarte mulți fotbaliști talentați, la cluburi precum Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir, Juniorul Aiud, ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei sau Unirea Juniors.

*Participare onorantă în Italia

Echipa ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei (președinte Florin Pintilie) va participa în perioada 29 martie – 1 aprilie, la a 19-a ediție a unui grandios turneu internațional în Italia, Milano Football Festival, cu echipe de pe 5 continente. La Grupa Under 10 (2008), formația pregătită de Florian Brumaru are șansa să întâlnească celebra echipă Inter Milano.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea