Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident rutier la Cugir: Biciclist ”turmentat” acroșat de un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată luni după-amiază, prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Victoriei a avut loc un accident de circulaţie.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fata locului a constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe bicicletă, Petrică L., de 63 de ani, din Cugir, a schimbat direcţia de mers fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism, condus regulamentar, de către Ioan B., de 59 ani, din Cugir.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto Ioan B., a rezultata valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma testării l Petrică L., a rezultat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul bicicletei a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cugir  unde a fost diagnosticat cu „plaga contuză sprânceană stângă”.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea