Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier în Petrești: 5 persoane transportate la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital după un accident rutier produs duminică, în jurul orei 14.30, în localitatea Petrești.

Potrivit echipei de cercetare deplasate la fața locului, este vorba despre o coliziune între două autovehicule. Accidentul a avut loc la intersecția dintre str. 1 Mai cu str. Valea Sebeșului. Victimele erau conștiente în momentul în care au fost preluate de ambulanțe.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, o tânără de 24 de ani, din Petrești, aflată la volanul unui autoturism Opel Astra, nu a acordat prioritate unui Fiat Punto, condus de un bărbat în vârstă de 36, tot din Petrești. Victimele au leziuni ușoare. Este vorba despre o femeie, pasageră în Opel, și despre soția șoferului autoturismului lovit, împreună cu trei copii cu vârste de 4, 8 și 10 ani. Cei cinci au primit îngrijiri medicale de specialitate la spital.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea