ACCIDENT pe DN74, la Tăuți – Meteș. Un șofer din Alba Iulia s-a izbit cu mașina de un cap de pod. Trei persoane, transportate la spital

Paul Voicu - Primar 2020

accidentUn accident rutier s-a petrecut, sâmbătă dimineața, pe DN74, în zona Meteș-Tăuți. Șoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul volanului într-o succesiune de curbe și s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost sesizat prin 112, la ora 8.18.

ELIT

Șoferului autoturismului Volkswagen Golf 3, M.I, în vârstă de 54 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea în direcția Alba Iulia – Zlatna, nu a redus viteza de deplasare suficient, iar într-o succesiune de curbe a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a trei pasageri aflați în mașină, respectiv: Z.L, o femeie de 56 de ani din Zlatna, C.M., un bărbat în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia și T.F, un bărbat 50 de ani din comuna Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă.

Mihail David - 2020

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, pentru investigații medicale.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhiva

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...