Rămâi conectat

Actualitate

ACCIDENT pe DN74, la Tăuți – Meteș. Un șofer din Alba Iulia s-a izbit cu mașina de un cap de pod. Trei persoane, transportate la spital

Alexandra Mates

Publicat

în

accidentUn accident rutier s-a petrecut, sâmbătă dimineața, pe DN74, în zona Meteș-Tăuți. Șoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul volanului într-o succesiune de curbe și s-a izbit de un cap de pod. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost sesizat prin 112, la ora 8.18.

Șoferului autoturismului Volkswagen Golf 3, M.I, în vârstă de 54 de ani din Alba Iulia, în timp ce conducea în direcția Alba Iulia – Zlatna, nu a redus viteza de deplasare suficient, iar într-o succesiune de curbe a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod situat pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea ușoară a trei pasageri aflați în mașină, respectiv: Z.L, o femeie de 56 de ani din Zlatna, C.M., un bărbat în vârstă de 55 de ani din Alba Iulia și T.F, un bărbat 50 de ani din comuna Ighiu, sat Bucerdea Vinoasă.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, pentru investigații medicale.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea