Rămâi conectat

Curier Județean

Accident la Valea Lungă: Un șofer beat și fără permis a intrat într-un cap de pod, fiind rănit ușor

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 03 iunie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier ce a avut loc pe DJ107, la kilometrul 88+100 de metri.

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Valea Lungă, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constata că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând valoarea de 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spitalul din Blaj, i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi  vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea