Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ACCIDENT la Mihalț, provocat de un șofer BEAT MANGĂ: Șoferul de 27 de ani, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un ACCIDENT rutier soldat cu pagube materiale a avut loc luni la Mihalț. Evenimentul a fost provocat de un șofer BEAT MANGĂ, un șoferul de 27 de ani, care a fost REȚINUT de polițiști.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La data de 12 iunie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mihalț, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În seara zilei de 11 iunie 2023, în timp ce conducea un autoturism pe strada Principală din Mihalț, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

În urma testării sale, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 13 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea