Rămâi conectat

Actualitate

Accident grav la Vințu de Jos. Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc marți seară, în jurul orelor 23.30 pe strada Gării din localitatea Vințu de Jos. Un autoturism nu a adaptat viteza la condițiile de drum și părăsind partea carosabilă a intrat în plin  într-un stâlp de electricitate.

Paramedicii de pe o ambuanță ajunsă urgent la locul accidentului îi oferă îngrijiri medicale șoferului rănit în urma impactului.

UPDATE: Din stâlpul în care a intrat, mașina înmatriculată în județul Alba a ricoșat câțiva metri izbindu-se de zidul unei case de pe marginea drumului. Şoferul rănit a fost transportat pentru investigații medicale la Spitalul Judeţean Alba.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 26 martie, orele 23.10, prin apelul de urgenţă 112, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier grav produs pe  strada Gării, din comuna Vințu de Jos, județul Alba.

Din primele cercetări efectuate, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că P.I., de 30 de ani, din orașul Copșa Mică, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum pe carosabil umed, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp pentru susținerea firelor electrice, după care a fost proiectat într-un imobil de pe aceeași.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la Spitalul Municipal Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. De asemenea, Z.P., pasager în autoturismul condus de P.I., a fost accidentat ușor, fără a rămâne internat în spital

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea