Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident cu victime la ieșirea din Alba Iulia înspre Sebeș. Traficul rutier blocat pe ambele sensuri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc astăzi, în jurul orei 13.30, în zona podului peste râul Mureș din Alba Iulia,  pe sensul  înspre Sebeș.

În accident au fost implicate trei autoturisme iar o persoană a fost rănită ușor și transportată la spital pentru îngrijiri. Ambele sensuri de circulație sunt blocate.

UPDATE ora 14.10: Circulația rutieră a fost reluată pe un sens de mers. Coloana de mașini se întinde în ambele direcții pe mai mulți kilometri.

Potrivit IPJ Alba, din primele informații, în accident au fost implicate un autoturism Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba și un Volkswagen Passat, înmatriculat în Republica Moldova și un Seat, înmatriculat în București.

La locul accidentului se află mai multe echipaje de poliție și o ambulanță. Polițiștii rutieri și criminaliști efectuează cercetările la fața locului pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a produs accidentul și șoferii care se fac responsabili pentru acesta.

UPDATE 14.20: Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat în condiții normale pe ambele sensuri de mers.

Cu toate acestea coloana de mașini (FOTO) continuă să se întindă pe mai mulți kilometri, în special dinspre Sebeș înspre Alba Iulia, din cauza ceții și a traficului „gâtuit” pe podul peste Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Problema ciorilor a revenit odată cu primăvara. Cine o rezolvă? Problema ciorilor din municipiul Aiud și din alte administrații locale nu este nouă, ea revine în fiecare iarnă și primăvară. Dacă te plimbi prin locurile în care mai există brazi, pini sau copaci mai înalți, ai parte de surprize neplăcute constând în disconforturi olfactive, sonore […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea