A lovit o femeie pe trecerea de pietoni și și-a văzut de drum. Bărbat din Săsciori, cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

La data de 08 februarie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din Săsciori, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, şi ,,părăsirea locului accidentului”, fapte comise în 27.11.2017.

Potrivit IPJ Alba, se pare că, în data de 27.11.2017, M.E. de 34, de ani, din Săsciori,  a condus o autoutilitară pe raza localității Petrești, respectiv  pe strada 1 Mai, și a surprins și accidentat, pe o trecere de pietoni, o femeie de 30 de ani, aflată în traversare, cauzându-i acesteia vătămări corporale. Ulterior, M.E. a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, continuându-şi deplasarea spre Săsciori.

ELIT

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor  de ,,vătămare corporală din culpă,, şi ,,părăsirea locului accidentului”.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...