A intrat singură în gura lupului. Femeie din Sebeș cercetată pentru că s-a urcat băută la volan. S-a prezentat la poliție, mirosind a alcool, să reclame că și-a găsit mașina avariată în parcarea unui supermarket

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

A intrat singură în gura lupului. Femeie din Alba Iulia cercetată pentru că s-a urcat băută la volan. S-a prezentat la poliție, mirosind a alcool, să reclame că și-a găsit mașina avariată în parcarea unui supermarket.

La data de 16 septembrie 2018, în jurul orei 11.15, la Poliţia Municipiului Sebeș s-a prezentat o femeie de 43 de ani, din municipiul Sebeş, conducând un autoturism avariat şi a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp şi-a găsit autoturismul avariat în parcarea unui supermarket din municipiu.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419