A furat de la firma la care lucra. Dosar penal pentru un bărbat din Sibiu, după ce a sustras motorină din incinta unei societăți comerciale din Blaj

Poliţiştii Secției 6 de Poliţie Rurală Jidvei îl cercetează penal pe un bărbat din Sibiu  care a sustras motorină din incinta unei societăţi comerciale din Blaj, jud. Alba.

În data de 13.07.2017, ora 18.45,  Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată de către un bărbat de 39 de ani, din Blaj, judeţul Alba, cu privire la comiterea unui furt din incinta unei societăţi comerciale din Blaj, jud. Alba.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, poliţiştii din Blaj l-au identificat pe S.M. de 43 de ani din Sibiu, care avea asupra sa cantitatea de 12,5 litri motorină pe care a declarat că a sustras-o în timpul programului de lucru fiind angajat al societății comerciale prejudiciate.

Prejudiciul a fost recuperat si predat reprezentantului societății comerciale iar faţă de bărbat a fost întocmit un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...