Rămâi conectat

Curier Județean

A fost lansat portalul de plăți online al operatorului de apă SC Apa CTTA SA, un website modern, adaptabil la orice dispozitiv și securizat

Publicat

în

SC Apa CTTA SA ALBA are deosebita plăcere de a anunța lansarea unei platforme moderne de plată online a facturilor emise de către societatea noastră începând cu ora 08:00 a zilei de luni, 09 iulie 2018. Platforma va fi disponibilă la adresa www.contulmeu.apaalba.ro și se adresează doar clienților actuali ai SC Apa CTTA SA, înregistrarea fiind permisă prin introducerea codului de client unic, afișat pe factura de servicii. Această platformă a fost dezvoltată datorită cererilor mari din partea clienților noștri care doreau acces în orice moment și de oriunde la contul lor SC Apa CTTA SA. Pe această cale le mulțumim pentru sugestii și îi invităm să ne ajute în continuare la îmbunătățirea continuă a portalului.

Platforma va facilita accesul 24/7 la situația contului de client din momentul în care s-a confirmat contul prin link-ul de activare trimis pe adresa folosită la înregistrare.

Din contul de client, utilizatorii vor avea acces la soldul la zi asociat fiecărui loc de consum cât și acces la toate datele de consum și parametrii lor. Din meniul Facturile mele, utilizatorii vor avea acces permanent la ultimele facturi emise din momentul activării contului de client, posibilitatea de descărcare a facturii în mod electronic și posibilitatea de plată online în mod securizat cu orice card VISA sau MasterCard valabil, facilitate pusă la dispoziție de partenerul nostru NETOPIA mobilPay, prin agenția dezvoltatoare a platformei, artON media, (www.artonmedia.ro).

Beneficiile acestui nou sistem de plată sunt:

  • acces 24/7 în orice moment și de oriunde, de pe orice dispozitiv la situația contului dvs de client;
  • rapiditate în efectuarea plății – tastarea informațiilor necesită un timp redus de procesare, iar plata este confirmată imediat;
  • gratuitatea serviciului – nu se percepe niciun cost suplimentar la factură pentru acest nou serviciu;
  • eliminarea deplasării la un centru de plată sau la casieria noastră, puteti efectua plata în câteva minute chiar din confortul casei de pe orice dispozitiv aveți la îndemână: smartphone, tabletă, laptop, desktop PC sau chiar SmartTv;
  • păstrarea în contul clientului al istoricului plăților și modalitatea de plată folosită, nefiind nevoie de păstrarea chitanțelor fizice;
  • posibilitatea de primire a facturii în mod exclusiv electronic (renunțând la varianta tipărită, participând astfel la un mediu mai bun) și primirea unei notificări pe adresa de e-mail specificată la înregistrarea contului în momentul emiterii unei facturi noi în contul dvs de client;
  • anunțuri, atenționări și notificări utile din partea sistemului în mod automat pentru utilizatorii înregistrați; (ex. notificare de emitere factură nouă în contul de client, anunțuri de sistare a apei în zona clientului într-o anumită perioadă sau notificări înainte cu trei zile de data scadentă a facturii, etc). *aceste notificări pot fi gestionate din contul de client conform legilor în vigoare;

Platforma de plăți este GDPR Ready și respectă toate politicile de confidențialitate a clienților ei, iar utilizatorii vor avea control deplin asupra contului lor și notificărilor primite în orice moment.

Plățile vor fi securizate prin intermediul platformei mobilPay, respectând toate normele în vigoare, tehnologia 3D Secure va asigura cel mai înalt nivel de securitate

Portalul pune la dispozitia clienților și un sistem de sesizări pe bază de tichet, astfel încât se facilitează trimiterea sesizărilor pe departamente către operatorii SC Apa CTTA SA. Clientii au posibilitatea de a primi răspunsul direct în contul lor cât și pe adresa de email furnizată. Încurajăm acest mod de sesizări pentru o mai bună gestionare și centralizare a sesizărilor din partea clienților noștri, cât și pentru rezolvarea lor în timp util.

Agenția web dezvoltatoare a portalului artON media împreună cu procesatorul de plăți NETOPIA mobilPay vor pune la dispoziția clienților și aplicația mobilPay Wallet de unde utilizatorii pot plăti factura SC Apa CTTA SA mai rapid, prin scanarea unui cod QR, direct de pe telefonul mobil sau a tabletei.

mobilPay Wallet este primul portofel virtual de carduri ce elimină utilizarea fizică a acestora și îți permite sa stochezi în siguranță cardurile, astfel încât să poți face plăți rapide direct din aplicație, indiferent unde ai fi în acel moment, ceea ce implicit va duce la sporirea ratei de conversie și ușurința la plată.

Ghid de utilizare a portalului: https://contulmeu.apaalba.ro/documente/ghidplati_portal_apactta.pdf

Publicitate

Curier Județean

Cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule speciale din Europa de Est solicită concesionarea a 11000 mp, în Aiud, pentru a investi într-o hală de producție

Publicat

în

Un mare producător de ambulanțe din Europa, Deltamed, va deschide o hală de producție la Aiud, o investiție importantă pentru cetățenii orașului.

„Deltamed vine la Aiud! Firma Deltamed a transmis o solicitare pentru concesionarea a 3 parcele de teren disponibile, în suprafață de 11.000 mp, cu destinația unități industriale/depozitare, situate pe strada Tribun Tudoran. Solicitarea s-a făcut în vederea deschiderii unei unități de producție în municipiul nostru.

Firma Deltamed își dorește edificarea, într-o primă etapă, a unei hale metalice moderne de producție, în suprafață de aproximativ 1500 mp, amenajarea platformelor, împrejmuirea și racordarea la utilități, urmate de creșterea capacității de producție cu încă o structură similară, în decursul următorilor 2 ani de la instalare.” transmit reprezentanții primăriei Aiud, pe mediul de socializare.

Electrica Furnizare Discount

„Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud.” anunța primăria Aiud pe data de 07 iulie 2021.

Citește mai mult

Curier Județean

VIDEO| Poliția Rutieră Alba : activități pe linia depistării șoferilor consumatori de alcool sau substanțe psihoactive. „Toleranță zero față de asemenea genuri de fapte”

Publicat

în

VIDEO| Poliția Rutieră Alba : activități pe linia depistării șoferilor consumatori de alcool sau substanțe psihoactive. „Toleranță zero față de asemenea genuri de fapte”

„Efectivele de Poliție Rutieră de la nivelul Inspectoratului Județean Alba au desfășurat în această seară activități pe linia depistării participanților la trafic care consumă alcool sau substanțe psihoactive și pe linia conștientizării acestora cu privire la gravitatea acestor fapte.

Doresc să informez faptul că în primul semestru al anului 2021 pe raza județului Alba s-au produs patru accidente de circulație având cauză consumul de alcool, fiind soldate cu patru răniți ușor.

Electrica Furnizare Discount

Față de aceași perioadă a anului trecut se raportează o scădere de două accidente. În ceea ce privește fermitatea colegilor care acționează zilnic în stradă doresc să aduc  la cunoștință faptul că în această perioada de 6 luni, a anului 2021, au fost constatate 221 de fapte în ce privește consumul de alcool.

Dintre care 76 fapte penale și 145 contravenționale în care s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Efectivele de Poliție de la nivelul Inspectoratului Județean Alba vor avea toleranță zero față de asemenea genuri de fapte ce pot produce consecințe deosebit de grave.”, Comisar de Poliție – Muntean Răzvan

Citește mai mult

Curier Județean

Ce trebuie să știe românii care se întorc din concediile din străinătate?

Publicat

în

Ce trebuie să știe românii care se întorc din concediile din străinătate?

Românii care se întorc din străinătate în țară trebuie să știe că statul român are următoarele reguli pentru ei în perioada următoare. Precizările au fost făcute de DSU.

„1. Regulile privind stabilirea măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din țările/teritoriile de risc epidemiologic ridicat fac obiectul Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 43 din 2021, cu modificările și completările ulterioare, care prevede, în detaliu, categoriile de persoane cărora urmează să le fie aplicată măsura carantinei precum și a categoriile de persoane care sunt exceptate de la măsurile menționate anterior, toate acestea, în funcție de nivelul de clasificare a ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic din care sosesc.

2. Așadar, prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 efectuat cu cel mult 72 de ore înaintea îmbarcării (pentru cei care călătoresc cu mijloace de transport în comun) sau intrării pe teritoriul național (pentru cei care călătoresc cu mijloace proprii) conduce la:

– exceptarea totală de la carantină a persoanelor care sosesc din zonele Galbene de risc epidemiologic conform prevederilor art. 4 lit. b din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 43 din 2021 cu modificările și completările ulterioare;

– exceptarea totală de la carantină a copiilor cu vârsta mai mare de 6 ani și mai mică de 16 ani care sosesc din zonele Galbene sau Roșii de risc epidemiologic conform prevederilor art. 4 lit. e) și art. 5 lit. e) din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 43 din 2021 cu modificările și completările ulterioare;

– exceptarea parțială a persoanelor care rămân pe teritoriul național, pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) și care sosesc din zonele Roșii de risc epidemiologic conform prevederilor art. 5 lit. c din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 43 din 2021 cu modificările și completările ulterioare.

– exceptarea parțială a cetățenilor străini și apatrizilor, definiți potrivit Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care sosesc în România din țările terțe (altele decât statele membre ale Uniunii Europene, ale Spațiului Economic European sau Confederația Elvețiană) și rămân pe teritoriul național, pentru o perioadă mai mică de 3 zile (72 de ore) conform prevederilor art. 3, alin. (2) lit. b din Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 43 din 2021 cu modificările și completările ulterioare.

În concluzie, întrucât solicitarea inițială a avut ca obiect transmiterea unor propuneri de a lua în considerare introducerea testării rapide, ca metodă alternativă pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute în prezent prin HCNSU 43/2021, respectiv propunerea de a modifica limita de vârsta până la care minorii sunt exceptați de la obligativitatea prezentării unui teste negativ RT-PCR pentru exceptarea de la măsura carantinei DSU s-a rezumat la transmiterea unui răspuns care să conțină informații, la nivel general, cu privire la exceptările de care beneficiază persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, fără a se circumstanția pentru fiecare situație în parte.

Totodată, în scopul unei informări complete a cetățenilor precizăm faptul că toate informațiile legate de ultimele hotărâri adoptate de CNSU, datele la zi privind situația epidemiologică la nivel național, întrebări frecvente și multe altele pot fi regăsite pe canalul stirioficiale.ro, principală sursă de informare oficială privind pandemia de COVID-19 în România, încă de la debutul acesteia pe teritoriul național”, au precizat reprezentanții DSU

Publicitate
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare