Rămâi conectat

Curier Județean

A doua etapă de ADMITERE la LICEU 2017, în Alba. LISTA locurilor rămase libere în unități de învățământ din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii care nu s-au înscris la prima etapă de admitere la liceu 2017 sau care nu au fost repartizați pot participa la a doua etapă de înscriere și repartizare computerizată.

Inspectoratul Școlar Județean Alba a făcut publică lista locurilor rămase libere la licee din Alba, pentru a doua etapă de admitere.

Potrivit IȘJ Alba, după prima etapă de admitere în învăţământul liceal, profesional şi în învăţământul dual au mai rămas libere:

  • 334 locuri pentru învăţământul profesional de stat;
  • 89 locuri pentru învăţământul dual.
  • 205 locuri libere învățământ liceal de stat

Lista locurilor libere poate fi văzută AICI. De asemenea, lista este afisata la sediul Inspectoratului Județean Alba precum și pe site- ul Inspectoratului Judetean Alba.

Pentru înscrierea pe locurile rămase libere ( respectand condiția de medie), părintele/ tutorele legal  va completa o cerere tip care se completeaza la școlă, iar  unitatea de învățământ o transmite la ISJ Alba spre inregistrare în perioada 04-07.09.2017, până la ora 16,00.

În data de 08.09.2017, ora 10,00, la sediul Colegiului Economic ”D.P.Martian” Alba Iulia  Alba Iulia, Str, Octavian Goga, nr 11, va avea  loc repartizarea în ședința publică a elevilor in liceu pe locurile ramase libere, conform cererilor depuse la ISJ.

A doua etapă de admitere în învățământul liceal de stat, pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2017—2018 24 iulie 2017 .

–   4 septembrie 2017 – Înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă

–  5—6 septembrie 2017-  Desfășurarea probelor de aptitudini sau de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă

–   4—7 septembrie 2017 Primirea cererilor de înscriere a absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare

–  8 septembrie 2017 Repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicația informatică centralizată

Etapa a doua de admitere în învăţământul profesional de stat va începe în data de 29 august 2017, iar înscrierea elevilor se derulează:

  • în perioada 29-31 august 2017, până la ora 15:00 la unităţile de învăţământ profesional la care au rămas locuri la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere și care organizează sesiune de preselecție pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat;
  • în perioada 4-5 septembrie 2017 la unitățile de învățământ profesional la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere și care nu organizează sesiune de preselecție pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat.

Etapa a doua de admitere în învăţământul dual va începe în data de 29 august 2017, iar înscrierea elevilor se derulează în perioada 29-30 august 2017, până la ora 15:00 la unitățile de învățământ care au ofertă pentru învățământul dual și la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere, pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat, la care se anexează fișa de opțiuni pentru învățământul dual care se eliberează și se completează la unitatea de învăţământ care organizează învățământ dual.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea