Încă un pas pentru finalizarea centrului de tineret de la Teiuș: Au fost montate aparatele pentru fitness în aer liber
Încă un pas pentru finalizarea centrului de tineret de la Teiuș: Au fost montate aparatele pentru fitness în aer liber
S-a făcut încă un pas spre finalizarea centrului multifuncțional pentru tineret de la Teiuș, au anunțat autoritățile locale. Potrivit acestora, aparatele pentru fitness in aer liber au fost montate pe platformă.
Citește și: A fi sau a nu fi hidrocentrală de mică putere în comuna Bistra? Dezbatere publică decisivă a raportului privind impactul asupra mediului
După ce anotimpul cald își va intra în drepturi va fi turnat stratul de tartan necesar protecției utilizatorilor și unui aspect corespunzător al acestui spațiu.
Centrul multifuncțional de tineret de la Teiuș este realizat pe strada Clujului, pe locul vechiului târg. Centrul de Tineret se întinde pe o suprafață de peste 4.000 mp, din care peste 2.000 mp suprafață acoperită și va include o serie de facilități de agrement: un bazin didactic de înot, săli de bowling, săli de cinematograf, săli multimedia, săli pentru practicarea diferitelor sporturi etc.
La parter, intrarea principală se face printr-o terasă exterioară acoperită, de aici se ajunge la o zona de primire, de unde se formează un hol de acces spre un pachet de grupuri sanitare și vestiare, sala multi-sport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia; sala de proiecție și sala multimedia se pot cupla la nevoie, acestea fiind despărțite de un perete mobil. Tot la zona parterului se află o sală de gimnastică și o sală de activități recreative.
În aripa dreaptă a clădirii se găsește o zonă de bazin de agrement cu vestiare, dușuri și grupuri sanitare, din această zonă se accesează printr-o scară un nivel inferior, situat sub zona bazinului, unde se găsește camera tehnică, care deservește instalațiilor aferente zonei de bazin. Din zona de primire, printr-o scară de acces, se mai poate ajunge la o încăpere prin care se face accesul la două terase exterioare neacoperite, deservind ca puncte de belvedere.
Este o lucrare amplă, obținută printr-o finanțare europeană prin Programul Operațional Regional, proiect în valoare totală de peste 14,8 milioane de lei.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
![](https://ziarulunirea.ro/wp-content/uploads/2023/12/ziarulunirea.jpg)
Știri recente din categoria Curier Județean
Vidra, numită și „lupul de apă”, simbol al apelor curate din Alba: Protejată la nivel județean prin șase situri Natura 2000
Vidra, numită și „lupul de apă”, simbol al apelor curate din Alba: Protejată la nivel județean prin șase situri Natura 2000 Vidra, numită și lupul de apă este un simbol al apelor curate dar și a unui ecosistem sănătos în județul Alba. Mamiferul este protejat la nivel județean prin desemnarea a șase situri Natura 2000 […]