Rămâi conectat

Curier Județean

ACCIDENT cu pagube materiale la Șona: Un bărbat BEAT MANGĂ și fără permis a intrat cu mașina într-o cruce de beton

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT cu pagube materiale la Șona: Un bărbat BEAT MANGĂ și fără permis a intrat cu mașina într-o cruce de beton

Un ACCIDENT soldat cu pagube materiale a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la Șona. Un bărbat BEAT MANGĂ și fără permis a intrat cu mașina într-o cruce de beton.

Citește și: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Partoș. Coliziune între două mașini. Au intervenit pompierii cu două autospeciale

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august 2024, în jurul orei 02.00, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei au intervenit pe strada Viilor din localitatea Șona, pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că un bărbat de 45 de ani, din localitatea Șona, în timp ce conducea un autoturism, care i-a fost încredințat de un vecin, în vârstă de 69 de ani, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o cruce din beton, fiind provocate doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

23 august 2024 | Concert folcloric „Autentic românesc”, la Sebeș, alături de Orchestra Națională Valahia. Invitați speciali, Veta Biriș și Aurel Tămaș

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 august 2024 | Concert folcloric „Autentic românesc”, la Sebeș, alături de Orchestra Națională Valahia. Invitați speciali, Veta Biriș și Aurel Tămaș Vineri, 23 august 2024, începând cu ora 19.00, în Parcul Arini din Sebeș va avea loc concertul folcloric „AUTENTIC ROMÂNESC”, susținut de artiștii Lavinia Goste și Marius Zorilă, alături de Orchestra Națională Valahia. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea