Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos continuă în Liga 4 | Paul Ciucă, antrenorul fostei divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos continuă în Liga 4 | Paul Ciucă, antrenorul fostei divizionarei terțe

Industria Galda de Jos continuă în Liga 4, cu antrenorul Paul Ciucă pe banca tehnică, punându-se punct astfel perioadei de incertitudine ce învăluia în ultima perioadă fosta divizionară terță. Vehiculatul abandon din cel de-al patrulea eșalon nu s-a concretizat, lucrurile lămurindu-se în urma unei întâlniri recente a reprezentanților autorităților locale cu responsabilii de partea fotbalistică. „Galben-albaștrii” au trecut prin momente delicate, prezentându-se la meciul din Cupa României cu echipa secundă și fără antrenor, CSM Unirea Alba Iulia impunându-se cu scorul de 10-0. La un moment dat s-a pus problema renunțării la echipa de seniori, proaspăt retrogradată din Liga 3 și continuarea doar la nivel de copii și juniori și cu Industria Galda de Jos 2 (Liga 5), care activează la Oiejdea, AJF Alba fiind înștiințată verbal despre acest demers.

Paul Ciucă a încheiat sezonul anterior pe banca găldeană și a acceptat provocarea, acum căutând de zor jucători pentru alcătuirea lotului. Se mizează pe localnicii Căt. Suciu, Giorgiu și Puha, un alt nume fiind Grosu, alături de D. Lupșan și Frențiu, după ce-și vor reveni după problemele medicale. Asta întrucât o serie de jucători și-au găsit deja alte destinații, Cioară (CIL Blaj), B. Popescu (Viitorul Sântimbru), Potopea și Șt. Radu (Hidro Mecanica Șugag), Frențiu, Juncan, Circov și S. Mureșan (Gloria Geoagiu, antrenor Gabriel Cotoară), Oniche (Performanța Ighiu). De asemenea și Gligor Udrea va rămâne președinte al Industriei Galda de Jos, după ce renunțase la respectiva funcție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

În meci amical, CIL Blaj – ACS Mediaș 1-0 (1-0), reușită semnată de Alexandru Cioară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă de verificare, CIL Blaj – ACS Mediaș  1-0 (1-0), gol marcat de Alexandru Cioară CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat, anterior și primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Nou-venitul Cioară (42) a înscris unicul gol al meciului, fostul atacant al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea