Rămâi conectat

Curier Județean

APA CTTA SA Alba a semnat contractul în valoare de 4,5 milioane lei pentru extinderea rețelei de apă în Laz

Bera Larisa

Publicat

în

APA CTTA SA Alba a semnat contractul în valoare de 4,5 milioane lei pentru extinderea rețelei de apă în Laz

Pe 26 iulie 2024, la sediul Operatorului Regional APA CTTA SA din Alba Iulia, a fost semnat contractul pentru lucrările de „Rețea distribuție apă potabilă și branșamente, sat Laz, comuna Săsciori, jud. Alba” între APA CTTA SA Alba și URBAN CONSTRUCT TRANSILVANIA SRL. Contractul, în valoare de 4.505.278,29 lei, prevede realizarea unui sistem de distribuție a apei potabile cu conducte de PEHD în satul Laz și extinderea razei de acoperire a serviciului public de alimentare cu apă potabilă.

Citește și: Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre

Directorul general al APA CTTA SA Alba, Cornel Ștefan Bardan, și Dragolea Ioan Călin, reprezentantul constructorului, au semnat documentele în prezența primarului comunei Săsciori, Nicolae Florin Morar. Lucrările vor dura 36 de luni de la data începerii, plus o perioadă de notificare a defectelor de 36 de luni.

„Este esențial ca investițiile pe care le facem, atât din surse proprii (fondul IID), cât și din fonduri europene, să continue. Investițiile sunt și vor fi întotdeauna necesare. Acest contract este finanțat din fondul nostru de dezvoltare, unde investim anual aproximativ 2.000.000 de euro, un efort considerabil. Suntem încrezători că constructorul va finaliza proiectul cu succes și vom oferi tot sprijinul necesar”, a declarat Cornel Ștefan Bardan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Recunoașterea drepturilor pentru profesorii care predau Cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească în străinătate: vechime în muncă, concedii de odihnă și medicale

Bera Larisa

Publicat

în

Recunoașterea drepturilor pentru profesorii care predau Cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească în străinătate: vechime în muncă, concedii de odihnă și medicale Profesorii care predau Cursul de Limbă, Cultură și Civilizație Românească în străinătate vor beneficia de recunoașterea vechimii în muncă, de dreptul la asigurări sociale și de sănătate, la concedii de odihnă și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea