Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru a câștigat, dramatic, în prelungiri, 4-3 cu ASF Pogăceaua, finala fazei regionale a Cupei României!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a câștigat, dramatic, finala fazei regionale a Cupei României, scor 4-3, după prelungiri, în deplasare cu ASF Pogăceaua!!

În mod dramatic, elevii lui Adrian Bicheși au repurtat a 3-a victorie consecutivă în faza regională, calificându-se în turul întâi preliminar, unde va da piept cu o echipă din Liga 3.

Scorul la finele timpului regulamentar a fost 3-3, după ce oaspeții au condus cu 2-1 la pauză și 3-1 în actul secund. Trupa din Galtiu a dat lovitura în minutul 97, în inferioritate, prin căpitanul Goguța.

Sâmbătă, 20 iulie, de Sf. Ilie, se dispută finala Regiunii 3 a Cupei României, între ASF Pogoceaua (Mureș) și Viitorul Sântimbru, miza fiind adjudecarea trofeului oferit de Federația Română de Fotbal și accederea în etapa superioară a competiției „KO”, cu oportunitatea unui duel cu o formație de pe a treia scenă.

Brânză (8) a deschis scorul cu o finalizare elegantă, la o pasă în diagonală Goguța. Gazdele au restabilit egalitatea 6 minute mai târziu, când Birk a deviat nefericit în propria poartă centrarea lui Boar. A fost primul gol încasat de Viitorul Sântimbru în Cupa României. În minutul 45+1, Cr. Ivașcu a adus avantajul de partea vizitatorilor, cu o reluare din careu

Gazdele au avut în formula de start doi jucători experimentați veniți de la Avântul Reghin, Covaciu și Ad Murar. În primul act perioadele de dominare au fost împărțite, primele ocazii fiind ratate de vizitatori prin Cr. Ivașcu – în două rânduri și An. Moldovan, replica venind la oportunitățile avute de Stoica, Pușcaș și Greab – bară.

O partidă efectiv nebună, în care trupa din Galtiu s-a detașat în minutul 52, după un voleu senzațional trimis de A. Olălău (eurogol, de la 30 de metri). Partida s-a aprins instant, iar mureșenii s-au năpustit în atac în speranța că vor răsturna situația.

În minutul 58 Feketics a ratat un penalty (șut în bară, după un duel B. Popa – Greab). Pușcaș (65) a redus ecartul (cap la centrarea lui Murar), Covaciu a trimis în bară, iar același Pușcaș (72) a realizat dubla, la eroarea lui D. Anghel. S-a terminat 3-3, dar cu două cartonașe roșii pentru Birk și Adrian Hulea, oficialul vizitatorilor. În inferioritate numerică, Viitorul a dat lovitura, mnarcând prin Goguța (90+7)

ASF Pogăceaua: Kristaly – Bordea, Șandor/cpt, Boar, Feketics, Covaciu, Pușcaș, Stoica, Greab, Oprea, Ad. Murar; rezerve Turc, Ognean, Greu, Novaly, Cîmpean, Filip, Hanu, Vasiu. Antrenor Cătălin Kalo.

Viitorul: A. Anghel – D. Anghel, B. Popa, B. Popescu, Birk, Goguța, An. Moldovan, A. Olălău, Epure, Brânză, Cr. Ivașcu; rezerve Barna, Petrașcu, Sicoe, B. Suciu, C. Oltean, A. Breaz, Ov. Crișan, P. Truță, D. Crăciun. Antrenor Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea